Microsoft Teams

Effectiever communiceren en beter samenwerken. Microsoft Teams brengt alles samen in een gedeelde werkruimte waar je kunt chatten, vergaderen, bestanden kunt delen en met zakelijke apps kunt werken. Mede door Microsoft Teams zijn er voor organisaties geen grenzen meer aan wat je samen kunt bereiken. 

Wat is Microsoft Teams?

De digitale werkplek draait steeds meer om teamwork. Teams presteren het best wanneer informatie op een transparante en toegankelijke manier gedeeld wordt. Dit vraagt om technologie die samenwerking binnen teams bevordert en relevante informatie samenbrengt.

Daarom heeft Microsoft Teams geïntroduceerd. Dit is de hub voor samenwerken in Office 365 waarin medewerkers productiever kunnen vergaderen, taken uitvoeren zonder te hoeven wisselen met andere apps, en de dagelijkse communicatie beter kunnen managen.

Teams Direct Routing Package

Wilt u zelf Teams inrichten en zoekt u alleen naar een SIP trunk koppeling middels Direct Routing? Netfirst heeft een kant-en-klare Teams Direct Routing Package voor u!

De Teams Direct Routing Package bestaat uit:

 • AudioCodes virtual SBC (in de Cloud of on premise).
 • 10 SBC licenties voor 10 gesprekken.
 • 10 transcoding licenties.
 • Microsoft Teams licentie.
 • SIP Trunk over een dedicated DSL Voiceverbinding.
 • Gesprektarieven op basis van verbruik of in een bundel.
 • Portering van uw huidige provider naar een nieuwe provider. Nieuwe 085/088 nummers ook mogelijk.
 • Remote Turn Key implementatie van de Direct Routing Package inclusief de SIP Trunk koppeling door Netfirst.
 • Netfirst koppelt uw vaste telefonie aan Microsoft Teams, waarbij iedere gebruiker zijn eigen telefoonnummer behoudt.
CC4ALL

Microsoft Teams ontmoet CC4Teams

CC4Teams breidt Microsoft Teams uit met features en voegt extra functionaliteit toe om Teams te gebruiken als Contact Center oplossing. ContactCenter4ALL (CC4ALL) voegt functies toe zoals koud en warm doorverbinden, gespreksopname, IVR, telefoniste, historische en realtime rapportage (integreert met Microsoft PowerBi), wallboards, thuiswerkers en nog veel meer.

De intuïtieve gebruikersinterface van CC4Teams, ontworpen voor Microsoft-teams, biedt een eenvoudige gebruikerservaring. Zo leren uw Contact Center agents de software in een mum van tijd gebruiken.

De CC4ALL Contact Center-software is ontworpen in nauwe samenwerking met de mensen die er daadwerkelijk gebruik van maken. De gebruikersinterface is eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk te beheren. Dit vertaalt zich in een boost in de productiviteit van uw Contact Center.

Volledig profiteren van de nieuwe manier van werken?

Performance Metrics is een Deen Business Intelligence bedrijf dat Adoptie-software ontwikkelt voor Microsoft Unified Communications & Colleboration Solutions. Om volledig te kunnen profiteren van de voordelen van de nieuwe manier van werken, is de acceptatie door de gebruikers van cruciaal belang.

Performance Metrics levert een volledig geautomatiseerde gebruikersadoptie-tooling voor Microsoft Teams. Deze software, genaamd Coherence, genereert webgebaseerde rapporten van automatisch verzamelde gegevens uit verschillende bronnen. Gebaseerd op vooraf gedefinieerde KPI’s, biedt het dashboard van Coherence inzicht in het gebruik en de acceptatie van Microsoft Teams.

Bekijk nu vrijblijvend de demo van Coherence, een gebruikersadoptie-tooling voor Microsoft Teams.

De voordelen van werken met Microsoft Teams

 • Effectiever vergaderen
 • Beter samenwerken
 • Je team is goed beveiligd
 • Werkomgeving aanpassen door middel van applicaties

Weet u niet wat voor uw organisatie de beste oplossing is? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Bent u er nog niet over uit wat voor uw organisatie de beste oplossing is en wilt u graag de opties bespreken met een accountmanager van Netfirst? Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

1 + 1 =