Hosted telefonie

Met hosted telefonie maak je gebruik van een virtuele telefooncentrale in de cloud. Hierbij heb je dus geen telefooncentrale op de bedrijfslocatie meer nodig.

Hosted telefonie van Gamma Communications

Netfirst is gecertificeerd partner van Gamma Communications. De hosted telefonie van Gamma Communications is een compleet gehoste telefoniedienst op basis van VoIP. Je hoeft dus niet te investeren in een eigen telefooncentrale, maar heb je alleen nog telefoontoestellen of softphones op de PC nodig.

In plaats van hoge investeringen betaal je een laag bedrag per medewerker per maand. Bovendien bespaar je direct op de gesprekskosten en verhoog je de flexibiliteit. Hosted telefonie is snel op te schalen of je kunt in rustige tijden juist aansluitingen deactiveren.

Toch een eigen telefooncentrale?

Wanneer je een eigen telefooncentrale wilt behouden is SIP trunking een mogelijke oplossing. Bij uitgebreide wensen op het gebied van bijvoorbeeld draadloze telefonie (DECT), callcenter functionaliteiten of integratie met CRM of andere databases, is een eigen telefooncentrale mogelijk een beter alternatief. Ga naar de pagina over SIP trunk voor meer informatie.